| 0 σχόλια ]

Αν και φαίνονται απόλυτα απομονωμένα, τα Σεϊτάν Λιμάνια βρίσκονται μόλις 20 χμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων.
Για να φτάσετε μέχρι εδώ θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε προς το αεροδρόμιο, από εκεί θα οδηγήσετε μέχρι το χωριό Χορδάκι και από εκεί στο Ριζόσκλοκο από όπου θα αρχίσετε να βλέπετε πινακίδες προς την παραλία.
Αν συναντήσετε μία κλειστή πόρτα στη μέση του δρόμου, βρίσκεται εκεί για να ...
περιορίζει το κοπάδι κάποιου βοσκού και παρακαλείστε να την ξανακλείσετε. Κάποια στιγμή, λοιπόν, θα αρχίσετε να κατηφορίζετε ένα δρόμο με άσφαλτο που μοιάζει να καταλήγει στη μέση του πουθενά. Στο σημείο που σταματά ο δρόμος ξεκινά το απότομο αλλά βατό μονοπάτι που σε περίπου 15 λεπτά θα σας φέρει σε αυτό το μικρό επίγειο παράδεισο.
Βρειτε στο hotels24.gr ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ προσφορες για ξενοδοχεια
Την παραλία μπορεί να την ακούσετε με διάφορα ονόματα, όπως "Του Στεφάνου", "Ριζόσκλοκο" και άλλα.Τα Σεϊτάν Λιμάνια ήταν γνωστά σε ελάχιστο κόσμο μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οπότε και φτιάχτηκε ο δρόμος που καταλήγει εδώ. Στην παραλία και γύρω από αυτή δεν υπάρχει καμία υποδομή, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε μαζί σας νερό και ότι άλλο χρειάζεστε, καθώς και να συλλέξετε τα σκουπίδια σας φεύγοντας και να τα αφήσετε στον πλησιέστερο κάδο εφόσον οδηγήσετε μέχρι το χωριό.
Τον Αύγουστο και τα Σαββατοκύριακα η παραλία συγκεντρώνει πολύ κόσμο για το μέγεθός της, γεγονός που ενδέχεται να σας φανεί ενοχλητικό, οπότε προτιμήστε να έρθετε εδώ μία καθημερινή στις αρχές ή τα τέλη του καλοκαιριού.



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη



Μοιραστείτε