| 0 σχόλια ]

Τρία νησιά της χώρας μας αποτελούν τουριστικούς παράδεισους λόγω... χαμηλών τιμών, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου «Price of Travel» που τα συγκαταλέγει ανάμεσα στους 10 φθηνότερους προορισμούς στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αξιολογεί τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες, που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται
...η Κως, για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία είναι προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Την έκτη θέση καταλαμβάνει η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς -σύμφωνα με το Price of Travel-, «οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να την επισκεφθούν».

Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Price of Travel.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Αγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.



Μοιραστείτε